miércoles, 20 de abril de 2011

Esmorzar de pasqua a la Rodana

Hola amics i amigues!!.

Els xiquets i xiquetes d'Infantil hem decorat el nostre pati amb un gran ou de Pasqua. Mireu que bonic ens ha quedat.


Avui tota l'escola hem anat a la Rodana a fer l'esmorzar de Pasqua. Hem menjat mones, ou i llonganisses. Ho hem passat genial.


Per la vesprada, hem jugat a una gimcana de Pasqua que han preparat els alumnes de sisé amb l'ajuda de Jose Alberto, el mestre d'educació física.


BONES PASQÜES A TOTS I TOTES!!!!.

martes, 19 de abril de 2011

Pasqua a la classe dels micos

Hola bloggers!!

Els micos vos desitgem:
(Aquesta felicitació l'hem fet amb Amparo la mestra d'anglés).

A la nostra classe estem molt pasqueros, i per això ens hem fet una milotxa molt bonica per a volar-la el dimecres al pati de l'escola.
Per la vesprada, hem fet la nostra mona particular.
Primer hem buscat per tota la classe els ous de pasqua que ens ha amagat Vicky, i no ha sigut fàcil!!.


Després hem decorat la nostra mona amb un pollet i plomes de colors.

Mireu que mones més original hem fet!!!.


Recordeu que demà fem l'esmorzar de Pasqua tota l'escola a la Rodana. No olbideu la vostra gorra.
Bona nit amics i amigues!!!

lunes, 18 de abril de 2011

CANÇONS DE PASQUA

Hola amics!!.
Aci teniu algunes cançons de Pasqua que estem escoltant aquests dies a l'escola.





domingo, 17 de abril de 2011

Ens visita el conill de Lucia

Hola bloggers!!.
Avui ens ha visitat el conill de Lucia.

La iaia de Lucia viu en la muntanya de Algimia i té molts animals: porcs, gallines, conills........... i Paula, la mamà de Lucia, ha portat un conillet de 21 dies de visita a la nostra classe.
Com encara no té nom nosaltres l'hem posat un de xic i un altre de xica per a quan la iaia de Lucia ens diga si és mascle o femella. Hem fet una votació i hem decidit: si és femella és dira Mica com la nostra amiga, i si és mascle li diràn tambor com al conill de bambi.

Paula ens ha explicat que encara és un bebé, i que aquesta setmana ha sigut la primera que ha començat a menjar verdures, abans a soles mamava de la mare.

Mentres estavem veient el conill de Lucia ens han fet una visita els elefants per enseyar-nos la tortuga de Alejandro. I després hem anat al pavelló d'infantil per ensenyar el conillet a les girafes, els pirates i les papallones.


Mica visita les nostres cases amb Lola Pirindola

Hola pirindoleros!!!.

Mica i Lola continuen visitant les nostres famillies i passant amb nosaltres un cap de setmana per conèixer-nos millor. Des de fa temos no posem fotos dels nostres treballs, així que és hora d'actualitzar les últimes visites de Lola, Mica i mona.

El 5 de març anaren a casa de Javi i ho vàren passar genial a la muntanya amb Javi i el seu tete.
El 13 de març les nostres amigues visitaren la casa de Paula i els va portar a vore la plantà de les falles, i també al parc del Port de Sagunt.



El 19 de març visitaren la casa d'Eloy i ho vàrem passar molt bé perquè Eloy els va ensenyar les falles.

El 27 de març visitaren la casa de Patricia i vàren fer moltes coses. Anaren a vore un partit de futbol del seu germà Sergio, i també visitaren el Bioparc.


El dia 3 d'Abril visitaren la familia de Rubén, i vàren anar a València a casa dels iaios del nostre amic.El cap de setmana passat visitaren la casa de Lucia i anaren a vore tots els animals que té la seua iaia a la muntanya.
Qué bé ho passen Mica, mona i Lola a casa dels micos!!!!

Ens visita Sami

Hola bloggers!!

Avui ens ha visitat Sami, el dálmata de la nostra mestra Vicky.
Ha sigut una sorpresa perqué no sabiem res i quan hem entrat a classe Sami ens estava esperant llitat al seu coixí amb forma de baló de fútbol.

Sami és un gos molt carinyós i s'ha portat molt bé.
Vicky ens ha contat la seua història: a Sami ho vàren abandonar i va acabar a la gossera. Ella i Pau volien un gos i buscant per internet trobaren la foto de Sami que estava a punt de ser sacrificat i ho vàren adoptar. I quina sort ha tingut!!!!.



I per aprendre el respecte cap als animals hem anat de passeig a la Rodana amb Sami, Vicky (els seua pares també han vingut a acompanyar-nos) i la mamà de Rafa amb Itkar que ens ha explicat com hem de cuidar als animals.

A la Rodana ens hem trobat als xiquets de primer, de la classe de Cristina, que havien pujat per a fer una activitat relacionada amb el medi ambient; així que uns als altres ens hem ajudat i hem explicat el que estaven estudiant.

Ens hem posat per grups i hem anat omplint una fit
xa d'observació que portaven els xiquets de primer per comprovar si la Rodana és manté neta o pel contrari la gent no la cuida. Hem trobat alguns papers, lates, botelles...... per terra i els hem arreplegat.I després, hem jugat un poquet amb jocs que ens ha ensenyat Jose Alberto.
Ha sigut un matí molt divertit.

jueves, 14 de abril de 2011

El burret d'Alba i Diego

Hola bloggers!!!

Avui ens ha visitat el burret del tio d'Alba i Diego. És diu Platero i és molt guapo.
Ha aprés a saludar a la gent creuant les patetes.

El tio d'Alba ens ha explicat que menja brosa, palla i li agrada molt menjar la fruita dels arbres.


Aci tenim a Albab i Hugo pujant al burret.





martes, 12 de abril de 2011

Més coses d'animals i més primavera

Hola bloggers!!.

Avui Alba ens ha portat un llibre de la biblioteca de Faura: "El meu primer llibre d'animals amb finestretes". Alba ho ha ensenyat en l'assemblea i després ho ha deixat al racó dels animals que hem muntat a classe per a que puguem llegir-ho.



Eloy ens ha portat un joc de buscar animals que li ha eixit en els "xoco crispis". La veritat és que has de ser molt observador per trobar els animals.

Candela ha portat dos llibres. Un que parla dels nostres deures amb les nostres mascotes i que és molt interessant i un altre conte de primavera: "L'abella Mapi" que llegirem i treballarem al tornar de Pasqua perquè té moltes activitats per a fer.


També ens ha visitat la tortuga de Alejandro de la classe de les papallones, i una mamà d'una xiqueta de 3 anys amb un gall xicotet.
També ha vingut Alba Caballero ha enseyar-nos els seus cucs de seda.

I al nostre racó d'animals i primavera tenim jocs i llibres nous. Ens agrada molt fer un trencaclosques gegant de la primavera.

Pichí i Piolín

Hola bloggers!!

Avui ens han visitat el periquito de Candela, Pichí, i la agaporni de Patricia, Piolín.


El periquito de Candela ens a acompanyat tot el dia i com estava un poc asustat no a cantat molt.


Per la vesprada ens ha visitat la agaporni de Patricia, que no sabem si és xic o xica però el que si hem pogut comprovar es que canta molt fort.


Ens hem sentat tots al voltant dels nostres visitants i hem trobat moltes diferències:
- El periquito és més xicotet.
- La agaporni té el bec més gran i canta més fort.
- El periquito menja alpiste i la agaporni menja pipes.
- Pichí es de color verd amb taques negres, i Piolín es de color verd llis i té la cua més curta.
- Piolín té els ulls més grans que el periquito.
- El periquito té les pates i els dits més xicotets.

Excursió a la granja

Hola amics i amigues!!. El divendres tots els xiquets i xiquetes d'Infantil anaren d'excursió a la granja escola La Tarihuela de Jérica. Pel matí tots estaven una miqueta nerviosos. Després de anar a classe, anar al wc i contar que estavem tots ens hem preparat per pujar a l'autobús camí de Jérica. Al arribar ens esperaven els monitors. Hem esmorzat i hem agafat forces per començar les activitats. Ens hem posat la gorra perqué feia molta calor, i ......¡ja estem preparats per començar!

Les papallones i els micos hem format el grup de les ESPIRALS. I els nostres monitors eren Tamer, Silvia i Ramsés.
Hem fet moltes activitats. Hem fet pa. Primer hem posat un poc de farina a la taula i després hem pastat la massa.

Hem vist estruços i hem anat a un hort i hem llaurat la terra amb pala i raspall. També hem plantat semilles.

Hem visitat els animals de la granja: cavalls, ovelles, poni, cabretes, una vaca, conills, gallines, galls, porquets.............

Fins i tot Hugo ha hipnotitzat a una gallina.
Hem visitat els cèrvols, l'aviari i les tortugues. Després de tantes activitats hem anat a dinar. Hem menjat macarrons, varetes de lluç i un gelat. Després de dinar hem fet pasta de sal i hem jugat a "la zapatilla por detrás". I a les 15:30 hem finalitzat totes les activitats. Ens hem rentat la cara, hem begut aigua, hem agarrat les nostres motxilles i cap al autobús direcció Faura. Ha sigut un dia genial.