miércoles, 22 de septiembre de 2010

MICA I MONA arriben a la nostra classe

Bon dia!!!. Aquest matí hem tingut una visita molt especial a la nostra classe.

Quan hem entrat al barracó, al mig de l'assemblea, hem trobat una caixa molt gran. Cap xiquet sabia qui l'havia portat, i Vicky, la nostra mestra, i Juan Ramón, l'educador, no havien pogut ser perquè la porta de la classe estava tancada amb clau.

Molt nerviosos hem penjat el saquet a la perxa, hem deixat la botella d'aigua al seu lloc i ens hem sentat en l'assemblea. Qui havia portat eixa caixa? Que hi havia dins?: ens hem preguntat tots.

Després de saludar-nos i dir-nos BON DIA, hem llegit a la super caixa: 5 ANYS!!!.

AHHHHHHHH!! Segur que eixa caixa és per a la nostra classe!!_ hem pensat els micos. A més a més, té el dibuix d'un mico.
Entre tots hem obert la caixa i ha aparegut una xiqueta amb el monyo llarg i amb ulleres: MICA. Una xiqueta que a soles sap parlar baixet i a l'orella, i ha vingut a l'escola a ser la nostra amiga.

Mica ens ha portat molts regals. Això segur que és perquè ja anem a la classe de 5 anys.

Primer ens ha explicat que li agrada molt viatjar i que sempre li acompanaya la seua amiga MONA.

Aquets curs MICA viatjarà tots els divendres a casa d'un xiquet o xiqueta i també a casa de Vicky i de Juan Ramón.

Ens ha regalat un SUPERLLIBRE viatger en el que cada xiquet/a de la classe podrà contar com ha passat MICA i MONA el cap de setmana en la seua casa.

També ens ha regalat una motxilla amb forma de mico on podrem guardar tota la seua roba, i també la càmara de fotos que ens ha regalat per poder fer-nos fotos amb Mica i mona.

I encara queden més coses!!!. MICA també ens ha regalat una titella de dit, que es una mona, per poder contes amb ella i mona.
I per últim MICA ens ha portat núvols de colors per a menjar!!!.
MOLTES GRÀCIES MICA!!!
Aci teniu el nostre racó dels MICOS amb tot el que ens ha portat MICA i tot el que anem portant nosaltres a l'escola.

1 comentario:

  1. Ja veig que el meu mico ha arribat a classe.
    Jo vaig fer fa temps, per a Rafa uns cuants animals.
    I quan Rafa va arribar amb nosaltres a Espanya, tenia tot el seu dormitorio plé de ninots: tximpancé, lleó, tortuga, porquet, dragò, goss, gat. Son casi tots de Jean Greenhowe.

    Rafa, l'altre dia, me va enssenyar el tximpancé, però fins hui se m'havia oblidat recosirlo. Hui, a la fin, m'en he recordat i ja forma part de la classe

    ResponderEliminar