jueves, 10 de febrero de 2011

Racons i Tallers dels mitjans de transport

Hola amics i amigues!!.

Aquesta setmana hem aprés moltss coses als Racons i Tallers dels mitjans de transports amb l'ajuda de la nostra mestra, Vicky, i amb Paqui, la mamà de Paula. Des d'aci volem donar-li les gràcies per la seua ajuda i esperem que torne a visitar-nos. Moltes gràcies Paqui!!.

Racó de matemàtiques: en aquest racó hem treballat a soles. Hem fet un domino dels mitjans de transport per poder jugar a casa. La veritat es que hem treballat molt. El domino es juga unit el dibuix amb el seu nom.




Taller de manualitats: amb l'ajuda de Paqui, la mamà de Paula, hem aprés a fer un globus aerostàtic. Primer hem decorat unes tires de paper i les hem retallat. Després hem unflat un globus i hem enganxat les tires amb gomets. Per últim, hem decorat un iogurt i l'hem enganxat amb les tires. Mireu que bonic ens ha quedat!!.



Taller de llenguatge: amb l'ajuda de Vicky hem aprés moltes coses del trens. Hem aprés com es un billet de Rodalies, hem vist els horaris dels trens i hem viatjat de Faura a València. Per a poder fer la fitxa de treball hem construit les paraules amb un joc de lletres que ens ha regalat Mica.
També hem jugat a ser policies locals i hem aprés a controlar el tràfic. Per això, ens hem fet el nostre carnet de policia.



No hay comentarios:

Publicar un comentario