miércoles, 27 de octubre de 2010

Racons i Tallers del 25 al 27 d'Octubre

Hola amiguets!!!

Aquesta setmana per les vesprades hem treballat per racons i tallers. Ja sabem com es juga i com hem d'organitzar-nos, i ens agrada molt.


Aquesta setmana ha vingut a ajudar-nos Gema, la mamà de Zoe. Moltíssimes gràcies!!!.


Ja sabeu que tots i totes esteu convidats a aprendre a treballar amb els micos!!!.

Els racons i tallers d'aquesta setmana són:


TALLER DE PINTURA
: amb l'ajuda de Gema hem fet un "bolso mico" molt bonic. Hem aprés a cosir amb agulla i llana i hem pintat amb pintures i ceres blanes. Aquest bolso és la última moda de la Tardor. Mireu que bonic ho hem fet.




TALLER DE LLENGUATGE: amb l'ajuda de Vicky hem començat a aprendre a llegir en minúscules. Hem començat a fer el conte "la mona", i la veritat es que ho hem fet molt bé.



RACÓ DE MATEMÀTIQUES: en aquest racó hem treballat a soles i a vegades ens a ajudat Juan Ramón. Ha vingut a visitar-nos el "mico medidor" i ens hem medit. Després hem treballat un poquet les sumes i hem jugat al joc "Los monos saltarines" que ens ha deixat la nostra mestra d'anglés Amparo. Moltes gràcies!!.



Avui com era l'últim dia que ens ajudava Gema ens ha portat una sorpresa. Ens ha ensenyat a dibuixar un esquirol, un mussol i un cèrvol amb diferents formes. Ens ha preparat fulls de colors per a que cada xiquet o dibuixem a casa.
Moltes gràcies per la teua ajuda!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario