martes, 5 de octubre de 2010

MICA visita la casa d'HUGO

Hola amics!!. Aquest cap de setmana la nostra amiga MICA i la seua mascota MONA han començat a visitar les cases dels xiquets i xiquetes de la classe.

La primera casa que han visitat ha sigut la d'Hugo.

El divendres per la vesprada tots estavem un poquet nerviosos perquè Mica havia de dir a quina casa volia anar. No ho ha tingut fàcil, perquè tots ens haviem portat molt bé. Però al final Mica ha pensat que com Hugo era l'encarregat de passar llista volia anar a la seua casa.

Hugo s'ha posat molt content; quasi no podia en totes les coses que s'havia de portar: a Mica, a mona, la motxilla de mona amb la roba de Mica i la càmera de fotos, la funda de les cartes amb la titella de dit i el SUPER LLIBRE per contar-nos a tot com ha passat Mica el cap de setmana en la seua companyia i la de la seua familia.


Hugo ens ha contat moltes coses de Mica. Diu que s'ha portat molt bé i que ha jugat amb ell, la seua germana Carla i també la seua cosina Nadia.




Aci tenim a Hugo fent el seu treball. Ens ha agradat molt!!!! .

El que més risa ens ha fet es que la germana d'Hugo, mentre ell dormia amb Mica, li ha llevat a Mica del braç i li ha posat un rotllo de paper. Que bromista és Carla!!



Gràcies HUGO per cuidar de Mica i Mona!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario