domingo, 21 de noviembre de 2010

Festa de la TARDOR

Durant tota la setmana els micos hem anat estudiant coses de la Tardor i hem anat omplint de coses el nostre raconet d'aquesta estació. Entre tots, hem portat pinyes, nous, castanyes, pomes, peres, raïm, fulles..... i hem decorat el nostre raconet.
També hem fet una titella de castanya i un caragol amb boletes de paper per a decorar el nostre pati.
Avui pel matí els xiquets/e
s d'infantil hem celebrat la festa de la Tardor.


Pel matí, hem fet un
esmorzar amb fruits de la tardor.

Volem donar les gràcies a totes les families per la seua c
ol·laboració perqué tots els fruits i les coques que han portat estaven molt bones.A classe hem preparat els plats per a l'esmorzar amb fruits secs, fruits carnosos i coques de la tardor. Gràcies a totes les
famílies perquè tot estava boníssim!!!.

Rubén ha portat pomes i peres i fruits secs; Patricia ens ha portat un caqui i molts fruits secs; Lucia ens ha portat figues i panses; Alba i Paula ens han portat unes coques bonísimes a més de fruits secs; Eloy ens ha portat fruites boníssimes; Nadia ens ha portat raïm; Rafa fruits secs; Hugo ens ha portat una coca de poma que estava boníssima; Zoe ha portat fruit
s secs; Javi un caqui, fruites de tardor i fruits secs i Candela fruites i una coca de nous amb forma redona que ha fet ella amb la seua iaia, boníssima la coca!!!.Després de preparar tots els plats a classe, hem parat taula entre tots, i després..... tots a esmorzar!! Bon profit!!
Mireu que bé ho hem passat tots junts!

Després d'un bon esmorzar, hem arreplegat tot per a que el pati es quedara molt net. Ho hem fet molt bé, perqué sabem fer moltes coses!! (i a casa també).
Per la vesprada, ens esperava una sorpresa. Les castanyeres ens estaven esperant al pati torrant castanyes.

Així, tots els xiquets/es hem berenat castanyes i suc de taronja.
Un bon esmorzar preparat per les nostres castanyeres!!.


Des d'aci volem donar les gràcies a totes les castanyeres que han baixat de la muntanya per celebrar amb nosaltres la festa de la Tardor.
Esperem que l'any que proper torneu a b
aixar.

Moltes gràcies a ESCRIG HERMANOS, perquè ens ha regalat quatre caixons de taronges per fer suc i una bolseta de clementines per a cada xiquet/a d'Infantil.

Moltes gràcies per la seua col·laboració!!.Els micos volem agrair a totes les nostres famílies la seua col·laboració en la festa de la Tardor, un any més. MOLTES GRÀCIES!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario