miércoles, 17 de noviembre de 2010

Racons i Tallers de TARDOR

Hola bloggers!!

Aquesta setmana hem continuat amb el nostres racons i tallers de les vesprades. I per ajudar-nos a treballar ha vingut la mamà de Nadia, Pilar, el dilluns i el dimarts, i la mamà d'Hugo, Sabina, el dimecres. Moltes gràcies a les dos!!.

Aquest són els racons i tallers de Tardor que hem fet:

TALLER DE TARDOR: al taller de modelatge Pilar i Sabina ens han ajudat a fer manualitats de tardor. Primer hem fet una fulla amb boletes de paper de seda amb els colors de la tardor (verd, roig, marró, groc...) i després li hem posat damunt un caragol fet amb plastilina i una castanya.
Com això era molt fàcil hem fet un ocell de la tardor amb pinyes, plomes i plastilina. Ens han quedat molt bonics!!!.





TALLER DE LLENGUATGE: en aquest racó, amb l'ajuda de la nostra mestra Vicky, hem treballat el conte "La castanya". Primer hem fet la portada del llibre i després hem completat les paraules que faltaven al conte jugant a les cartes.Vicky ens ha donat una fulla amb diferents paraules, les hem retallat i les hem barallat com cartes de veritat. Després entre tots anaven poquet a poquet lllegint el conte, i quan faltava alguna paraula la buscaben entre les nostres cartes.






RACÓ DE MATEMÀTIQUES: aci hem treballat a soletes una fitxa de buscar diferències entre dos dibuixos de la tardor. Hi havia algú que estava molt amagat però ho hem aconsseguit.
I després hem practicat les sumes manipulant peces de construccions (idea que ens ha donat Cristna, la mestra de primer).



No hay comentarios:

Publicar un comentario