domingo, 6 de marzo de 2011

Cercavila de Carnestoltes

Hola bloggers!!!
Aquest matí quan hem arribat a l'escola tots hem vingut amb una taca de pintura dibuixa a la galta per a que la Reina Carnestoltes no ens enfarinara.

Tots hem arribat a classe amb molta il·lusió per celebrar el carnestolte però el temps ens ho posava dificil i ha començat a ploure.

A l'hora del pati a deixar de caure gotes i hem pogut eixir a esmorzar i a jugar amb la xaranga del cole.


Després de gaudir una estona de la música hem tornar a classe i per si de cas el temps no ens deixaba fer la cercavila per la vesprada, nosaltres ens hem disfressat a classe.
Mireu que guapos estem!!!.Mentres celebraven el nostre particular carnestoltes ha vingut a visitar-nos la reina Carnestoltes.
Tots portaven la taca dibuixa a la galta però com estaven de festa Vicky li ha dit que tirara farina com si fora confeti i...................... tots enfarinats!!!
VISCA CARNESTOLTES!!!.


Per la vesprada, el temps ens ha deixat fer la cervavila pel poble. Hem entrat a classe molt contents i poc a poc ens hem anat posant la nostra disfressa de pintors.


Una vegada tots hem estat disfresats hem anat al pati d'Infantil per a que les nostres families ens feren fotos. Hem posat com autèntics pintors!!!!.


I després a gaudir de la cervavila per Faura amb la xaranga juvenil del poble darrere de nosaltres. Hem ballat molt, hem tirar confeti, hem xiulat molt fort; ho hem passat genial.

Al acabar la cercavila hem recuperat forces amb un berenar que ens ha donat el AMPA. Gràcies.

Aci teniu totes les fotos de la cercavila!!!.

La mamà de Rafa ens ha enviat aquest slide amb les fotos de la cervila de carnestoltes. Gràcies Mª Carmen.

1 comentario:

  1. De res, Vicky. Un dia amb l'estomac fastidiat dona per a fer slides (l'arròs al forn em va sentar molt malament)

    ResponderEliminar