lunes, 11 de abril de 2011

Examen de mascotes i animals de granja

Hola viatgers!!

Avui dilluns pel matí després de fer la nostra assemblea i contar el que havien fet el dissabte i el diumenge hem fet la nostra fitxa del cap de setmana.
Cada vegada ho fem millor i sabem escri
ure més cosetes a soles i fem frases més llargues.
I és que els micos som molt sabuts!!!!.


I com ens agrada fer coses de majors, per la vesprada Vicky ens ha preparat un EXAMEN. Si, si, un ¡¡examen de majors!!. No és el primer que hem fet així que ja sabem com funciona. Es com fer una fitxa de treball però nosaltres a soletes sense l'ajuda de cap company ni tampoc de la mestra.

Primer Vicky ens ha explicat el que haviem de fer i l'hem preguntat dubtes perquè després hem de estar callats i molt concentrats.

Ens hem posat separats com els xiquets i xiquetes de primaria i hem començat a pensar.

La veritat és que ho hem fet molt bé. Ja sabem que Vicky a vegades ens posa cosetes per a intentar enganyar-nos com posar el dibuix d'un ànec i posar tres paraules a elegir: Ana, ànec, Alba. I clar, nosaltres com sabem llegir no ens equivoquem.Ens ha paregut inclós un poquet graciós l'examen perquè posava que la gossa de Rafa es de raça ¿coca?, nooooooooooooooo jejjeje. És de raça cocker. I també i havien escrits noms de xiquets i xiquetes de la classe.
Hem aprovats tots!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario