martes, 12 de abril de 2011

Excursió a la granja

Hola amics i amigues!!. El divendres tots els xiquets i xiquetes d'Infantil anaren d'excursió a la granja escola La Tarihuela de Jérica. Pel matí tots estaven una miqueta nerviosos. Després de anar a classe, anar al wc i contar que estavem tots ens hem preparat per pujar a l'autobús camí de Jérica. Al arribar ens esperaven els monitors. Hem esmorzat i hem agafat forces per començar les activitats. Ens hem posat la gorra perqué feia molta calor, i ......¡ja estem preparats per començar!

Les papallones i els micos hem format el grup de les ESPIRALS. I els nostres monitors eren Tamer, Silvia i Ramsés.
Hem fet moltes activitats. Hem fet pa. Primer hem posat un poc de farina a la taula i després hem pastat la massa.

Hem vist estruços i hem anat a un hort i hem llaurat la terra amb pala i raspall. També hem plantat semilles.

Hem visitat els animals de la granja: cavalls, ovelles, poni, cabretes, una vaca, conills, gallines, galls, porquets.............

Fins i tot Hugo ha hipnotitzat a una gallina.
Hem visitat els cèrvols, l'aviari i les tortugues. Després de tantes activitats hem anat a dinar. Hem menjat macarrons, varetes de lluç i un gelat. Després de dinar hem fet pasta de sal i hem jugat a "la zapatilla por detrás". I a les 15:30 hem finalitzat totes les activitats. Ens hem rentat la cara, hem begut aigua, hem agarrat les nostres motxilles i cap al autobús direcció Faura. Ha sigut un dia genial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario