miércoles, 24 de noviembre de 2010

Taller de cuina

Hola blogers!!

Avui per la vesprada hem fet un Tall
er de cuina amb l'ajuda de la mamà de Candela.

Per poder fer el Taller de c
uina és molt important ser un cuiner i una cuinera de veritat, per això ahir vàrem escriure una nota als papàs per avisar-les que avui havien de portar un davantal.

Mireu que bé vàrem escriure!!.


El primer que hem fet ha sigut donar la benvinguda a la mamà de Candela. Bona vesprada Eva!!.

Despres, Eva ens ha explicat el que anaven a fer i ens ha fet endevinar els ingredients que portava al seu bolso.

INGREDIENTS:

1. XOCOLATE: hem tancat els ulls i hem tocat algo dur, al principi no sabiem que era però, pensant i pensant, hem descob
ert que era xocolata.

2. CEREALS: amb les orelles molt obertes i els ulls tancats, Eva a fet sonar una caixa. Que serà?. Havia de ser alguna cosa de menjar, algun aliment...... mmmmmmmm........ Cereals!!.
3. FIDEUETS DE COLORS: i per últim per a decorar fideuets de colors. Ara ja sabiem que anaven a fer trufes de xocolata amb cereals!!! A preparar-se!! Per poder començar a cuinar ens hem rentat les mans i ens hem posat el davantal.



Després Eva ens ha anat explicat la recepta de les trufes. Comencem micos!!

Primer, en un bol de cristal hem posat quatre pastilles de xocolate pur. Molt important partir les tabletes en quadrats.

Després, hem posat el bol al microones i hem contat fins a 30 i................. el xocolate s'ha derretit, però ATENCIÓ, no ha de quedar líquid.

Després, hem afegit els cereals en troçets xicotets. Mesclar tot molt bé i ja tenim la pasta preparada per a poder fer les boletes de les trufes.


Com el xocolate encara estava un poquet calent, no hem pogut fer les boletes amb les mans però tot cuiner té els seus trucos.
Amb dos culleres hem agafat amb molta cura la pasta que hem fet amb el xocolate i els cereals, i l'hem posat dins de moldes xicotets. I el xocolate que ha sobrat................... a menjar-se'l!!. Que bo que està?

Per acabar, hem decorat les trufes amb fideuets de colors!!!.

Mmmmmmmmmmmm, que rico
que està!!!.

A vicky, la nostra mestra l'hem pillat xuplant-se els dits!!! I algú més també però no tenim fotos, quina llàstima, eh? Eva i Juan Ramón.


Per finalitzar, hem colocat les trufes en un platet i Eva ens ha ajudat a posar-li paper celofan per decorar i regalar-li les trufes als nostres papis.


Moltes gràcies Eva!!. Ho hem passat molt bé!!!






1 comentario:

  1. Mares, vosaltres també vos cuideu molt,eh! jejje

    Un besset enorme per a tots els micos i un encara més gran per a la senyo Vicky!!

    ResponderEliminar