viernes, 11 de febrero de 2011

La xica enamorada de Ripollés

Hola bloggers!!!

Tots els divendres els micos ens convertim en artistes per treballar i aprendre moltes coses de Ripollés.


Avui hem treballat un quadre que hem titulat: "La xica enamorada" perquè porta un cor a les seues mans i per que aquest cap de setmana es celebra el dia dels enamorats, encara que nosaltres volem que tots els dies totes les persones s'estimen.


Abans de començar a treballar ens hem posat el babi per no embrutar-nos.

Després Vicky ens ha explicat les diferents tècniques que anem a utilitzar per fer el quadre.

Primer, hem pintat les mans, els peus, el cor i el llaç del cap amb ceres.


Segon, hem aprés a pintar amb cavallets de pintors de veritat i hem pintat el fons del quadre amb pintura líquida de color blau, i hom hem deixat secar.


Per la vesprada, hem utilitzat plastillina de color rosa per fer el cos de la xiqueta. Hem mesclat diferents tonos de rosa i hem fet una boleta. Després hem fet xurros xicotets i els hem aplastat damunt del nostre quadre. Si voleu fer-ho recordeu que primer heu de treballar molt la plastilina per a que estiga blaneta i després serà més fàcil estirar-la per a que quede totalment llisa.


I aquest ha sigut el resultat.


El pròxim dia acabarem la falda de "La xica enamorada" amb altra tècnica.






Avui, ens ha visitat Carmen, la filla de Jose, el mestre de Tercer de Primària. Carmen té 6 anys i es molt simpàtica. Ha passat tot el dia amb nosaltres, ens ha contat coses de la seua escola i ha treballat molt. Esperem que tornes un altre dia Carmen!!. Aci teniu a Carmen fent el quadre de Ripollés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario