domingo, 17 de abril de 2011

Ens visita Sami

Hola bloggers!!

Avui ens ha visitat Sami, el dálmata de la nostra mestra Vicky.
Ha sigut una sorpresa perqué no sabiem res i quan hem entrat a classe Sami ens estava esperant llitat al seu coixí amb forma de baló de fútbol.

Sami és un gos molt carinyós i s'ha portat molt bé.
Vicky ens ha contat la seua història: a Sami ho vàren abandonar i va acabar a la gossera. Ella i Pau volien un gos i buscant per internet trobaren la foto de Sami que estava a punt de ser sacrificat i ho vàren adoptar. I quina sort ha tingut!!!!.



I per aprendre el respecte cap als animals hem anat de passeig a la Rodana amb Sami, Vicky (els seua pares també han vingut a acompanyar-nos) i la mamà de Rafa amb Itkar que ens ha explicat com hem de cuidar als animals.

A la Rodana ens hem trobat als xiquets de primer, de la classe de Cristina, que havien pujat per a fer una activitat relacionada amb el medi ambient; així que uns als altres ens hem ajudat i hem explicat el que estaven estudiant.

Ens hem posat per grups i hem anat omplint una fit
xa d'observació que portaven els xiquets de primer per comprovar si la Rodana és manté neta o pel contrari la gent no la cuida. Hem trobat alguns papers, lates, botelles...... per terra i els hem arreplegat.I després, hem jugat un poquet amb jocs que ens ha ensenyat Jose Alberto.
Ha sigut un matí molt divertit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario